Бизнесменът Христо Сираков е починал, писа Lupa.bg. Според запознати плейбоят

...
 Бизнесменът Христо Сираков е починал, писа Lupa.bg. Според запознати плейбоят
Коментари Харесай

Плеймейтките потънаха в скръб: Христо Сираков почина

  Бизнесменът Христо Сираков е умрял, писа Lupa.bg. Според осведомени плейбоят си е отишъл след затруднения от ковид, който прекарал преди три месеца.

Преди няколко дни издателят на „ Плейбой ” бе покосен от инсулт. Той е претърпял интервенция, при която е осъществена процедура за разширение на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно поделение в тежко положение. Това не е първият здравословен проблем на Сираков. Преди години той прекарал инфаркт. Освен това имал и проблеми с кръвното. Бизнесменът в последните месеци подготвял новия конкурс „ Мис Плеймейт ”. 64-годишният Христо Сираков бе прочут като Ицо Стоте манекенки поради влечението му към миски.

Бизнесменът е роден в София на 28 юни 1956 година Майка му е доктор по дентална медицина, а татко му работи в областта на авиацията. Христо приключва междинното си обучение във Френската гимназия в София. След това учи в колеж в Париж. Той е предприемач с разностранни ползи. Шоубизнесът на Христо Сираков е измежду най-популярните му занимания в България. От няколко години взе участие в организацията на състезанието " Мис Плеймейт ".

Новината за гибелта на предприемача бе доказана от екипа на " Плейбой ", който разгласява публично известие:

Уважаеми сътрудници,

С огромна горест ви оповестяваме, че след малко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни другар Христо Сираков. С всеопростителна усмивка завърши един живот, отдаден на любовта и хубостта, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане вечно в сърцата ни с бистрия си разум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички към себе си  един хубав, трогателен и въодушевен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на фамилията му и околните.

Светъл път, Христо!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР